Hoteluri, cazare, harti, turism, hotel, litoral, munte, harta rutiera
 
Google
Hoteluri Andorra
Hoteluri Austria
Hoteluri Belgia
Hoteluri Bosnia Hertegovina
Hoteluri Croatia
Hoteluri Cipru
Hoteluri Danemarca
Hoteluri Elvetia
Hoteluri Finlanda
Hoteluri Franta
Hoteluri Germania
Hoteluri Grecia
Hoteluri Irlanda
Harti
Agentii de turism
Vremea in Romania
Prefixe telefonice
Constanta
Mamaia
Eforie Nord
Eforie Sud
Costinesti
Neptun
Saturn
Jupiter
Venus

 


HOME SIGHETU MARMATIEI MOTEL PERLA SIGHETEANA

MOTEL PERLA SIGHETEANA

 

Categorie Motel: 3***
Adresa: Sighetu Marmatiei
Telefoane pentru rezervari: +40 241 488 259 / +40 241 488 206 (Ag. Creative Eye SRL)


Descriere
Motelul Perla Sigheteana 3***
Situat într-un cadru natural deosebit, în inima Maramuresului istoric, în orasul Sighetu Marmatiei - vechi centru cultural - Motelul "Perla Sigheteană" oferă clientilor un cadru ospitalier de petrecere a concediului.

In Sighetu Marmatiei se poate vizita Muzeul Victimelor Comunismului, un muzeu reprezentativ pentru istoria poporului nostru, sau de aici se poate pleca in excursii de cunoastere a Maramuresului, cu traditii si obiceiuri stravechi.

Dotari generale
Receptia motelului-restaurant este locul unde toate serviciile oferite - începând de la cazare, masă, parcare păzită, până la acces la reteaua liniilor telefonice interne si internationale - sunt monitorizate pe calculator, cu mult profesionalism. Plătile serviciilor se pot efectua si cu VISA sau MASTERCARD. Personalul angajat vorbeste fluent diferite limbi de circulatie internatională. Toate aceste servicii le puteti regăsi numai la "Perla Sigheteană".
Barul modern, dotat cu TV prin cablu, este locul ideal deservirii micului dejun, a degustării cocktail-urilor Dvs. preferate, a unor băuturi sau vinuri rafinate sau servirea unor cafele cu aromă deosebită.

Dotari camere
Confortul, linistea si buna dispozitie vă sunt asigurate în camerele dotate cu TV prin cablu, telefon, minibaruri, balcoane proprii. Capacitatea de cazare de 16 locuri (8 camere a câte două paturi fiecare) vă stă la dispozitie în orice anotimp. De asemenea vi se ofera gratuit micul dejun, fiind inclus în pretul camerei.

Restaurant
La dispozitia Dvs. se află un restaurant cu 150 de locuri, precum si o terasă cu vedere spre Dealul Cetătii, Câmpul Negru si Râul Iza (70 locuri). Capacitatea totală de deservire totalizează împreună 250 locuri. Vi se ofera conditii ideale pentru organizarea de nunti, banchete, aniversări, protocoale etc. Deservirea elegantă si promptă vă este asigurată de personalul calificat, având drept preocupare permanentă asigurarea bunei Dvs. dispozitii.
Puteti servi preparate si băuturile Dvs. preferate într-o ambiantă plăcută, relaxantă, de maxim confort numai la "Perla Sigheteană".
O alimentatie sănătoasă si variată, având la bază excelente retete din bucătăria internatională si românească, vă este oferită de o echipă de bucătari profesionisti din zonă, împreună cu bucătarul elvetian. Un sortiment bogat de meniuri, deserturi si băuturi găsiti numai la "Perla Sigheteană".

Sala de protocol
Sala de protocol, dispune de 30 de locuri; este echipată cu aparatură modernă audio, video si de retroproiectare; oferă garantia unei deserviri discrete si de lux. Loc ideal ca business center.


Cazare


Cazare Sighetu Marmatiei - Oferte de cazare in Sighetu Marmatiei
Hoteluri Recomandate in Sighetu Marmatiei
Casa Iurca Perla Sigheteana Vila Royal
Casa Iurca Sighetu Marmatiei Motel Perla Sigheteana Sighetu Marmatiei Vila Royal Sighetu Marmatiei
 

Alte orase in Romania:

• Orase din Romania


Google
Destinatii de vacanta - informatii, harti, vremea, cazare la hoteluri:
HOME | HARTI
| TURISM , CAZARE | GHIDURI TURISTICE
Web Design