Hoteluri, cazare, harti, turism, hotel, litoral, munte, harta rutiera
 
Google
Hoteluri Andorra
Hoteluri Austria
Hoteluri Belgia
Hoteluri Bosnia Hertegovina
Hoteluri Croatia
Hoteluri Cipru
Hoteluri Danemarca
Hoteluri Elvetia
Hoteluri Finlanda
Hoteluri Franta
Hoteluri Germania
Hoteluri Grecia
Hoteluri Irlanda
Harti
Agentii de turism
Vremea in Romania
Prefixe telefonice
Constanta
Mamaia
Eforie Nord
Eforie Sud
Costinesti
Neptun
Saturn
Jupiter
Venus

 


HOME MAMAIA

   

MAMAIA
Despre statiunea Mamaia
Aqua Magic Mamaia
Telegondola

HOTELURI MAMAIA
Hoteluri 5 ****
Hotel Palm Beach
Hoteluri 4 ****
Hotel Malibu | Hotel Iaki | Hotel Best Western Savoy
Hotel Florida | Hotel Bavaria Blu | Hotel Laguna
Hoteluri 3***
Hotel Regal | Hotel Oxford | Hotel Perla | Hotel Central
Hoteluri 2**
Hotel Parc | Hotel Flora | Hotel National | Hotel Patria
Hotel Unirea | Hotel Aurora | Hotel Lotus | Hotel Selena
Hotel Victoria
Vile si pensiuni
Pensiunea Victory | Complex Corabia Piratilor

Despre Mamaia :
Statiunea Mamaia este cea mai renumita statiune de pe Litoralul Romanesc.
Situata la N de Constanta intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol este statiunea de pe litoral cu cea mai mare capacitate de cazare, aproximativ 31 000 de locuri.
Statiunea Mamaia a fost inaugurata in 1906 si a devenit in scurt timp cea mai importanta destinatie turistica pentru turistii din Romania.
Mamaia este unica prin latimea foarte mare a plajei (peste 100 m)si lungimea de peste 8 km.
In ultimii ani (dupa 2000) in statiunea Mamaia s-au facut investitii majore atit in renovarea si dotarea unitatilor hoteliere cat si in infrastructura statiunii. Statiunea mamaia a fost imbogatita cu un mare numar de fantani arteziene, palmieri, locuri de promenada, locuri de joaca pentru copii, terenuri sportive, locuri de distractie...

Aqua Magic

Una dintre principalele atractii ale statiunii este parcul acvatic AquaMagic - un loc pentru distractie totala!
Parcul Aqua Magic este situat la intrarea in Mamaia, in partea de sud a statiunii .
Parcul acvatic este dotat cu cele mai noi echipamente si se adreseaza persoanelor de toate varstele, avand o capacitate de 2.500 vizitatori.
Toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele insumeaza o suprafata activa de 4.000 mp de apa.
In incinta acestui parc sunt amplasate centre de alimentatie (restaurante, baruri, fast-food cofetarii, fast-food-uri), suveniruri, presa, ilustrate. Clientii au posibilitatea de a face plaja pe sezlonguri si baie in piscina.
Aqua Magic este iluminat feeric astfel incat se pot organiza spectacole, petreceri nocturne s.a., vizitatorii avand posbilitatea de distractie non stop.
Totodata a fost construit un ring de dans in aer liber, cu sonorizare si lumini ultraperformante si jocuri de apa care tisnesc in functie de ritmul si intensitatea muzicii.

TELEGONDOLA DIN MAMAIA
In anul 2004 a fost inaugurata Telegondola - o instalatie de transport pe cablu, care permite traversarea aeriana a statiunii oferind o panorama superba asupra statiunii mamaia, Marii Negre si Lacului Sutghiol.
Acest proiect a fost primul din Romania si unul din putinele proiecte de acest fel din lume.
Realizat in premiera in Romania, proiectul "Telegondola" reprezinta o instalatie complexa de transport pe cablu, destinata turistilor care doresc sa admire panorama statiunii Mamaia.
Capacitatea de transport este de 600-1500 de persoane/ora, iar turistii se pot imbarca in doua statii, prima in zona Perla, iar cea de-a doua in zona Cazino.

In acest fel, turistii au ocazia exceptionala sa pluteasca efectiv pe deasupra statiunii Mamaia, timp de aproximativ sapte minute, la o inaltime maxima de 50 de metri.
Capacitatea unei gondole este de opt locuri, aceasta fiind inchisa, cu ventilatie naturala, cu protectie la soare si puternic vitrata, pentru a asigura o vizibilitate foarte buna.
Echipamentele folosite sunt de ultima generatie in conformitate cu standardele internationale, gradul de siguranta fiind maxim. Lungimea totala a traseului va fi de 2000 de metri.
Traseul Telegondolei incepe in dreptul parcului acvatic Aqua Magic, se deplaseaza deasupra hotelurilor ( la o inaltime maxima de 50 m) si se termina dupa cazinoul din Mamaia.


In ultimii ani Mamaia a devenit statiunea cu cel mai inalt standard turistic din Romania. Turistii sositi in Mamaia se pot caza atit in hoteluri de 1 stea cat si in unitati de cazare luxoase cotate cu 5 stele.

Statiunea Mamaia este cea mai luxoasa si cosmopolita statiune din Romania. O multime de cluburi, discoteci si restaurante atrag in fiecare seara a sezonului estival, vedete de muzica televiziune si sportivi, care ofera, la randul lor subiecte de "discutie" pentru tabloide si reviste mondene.
Mamaia se afla in vecinatatea Constantei, un oras plin de istorie si de locuri de vizitat. Daca doriti sa vizitati principalele obiective turistice din Constanta nu trebuie dacat sa va imbarcati la bordul unui autobuz turistic supraetajat, care face turul statiunii Mamaia si a orasului Constanta.
Autobuzele turistice trec din 30 in 30 de minute si opresc in statiile retelei de transport in comun de pe traseu.


Google
Destinatii de vacanta - informatii, harti, vremea, cazare la hoteluri:
HOME | HARTI
| TURISM , CAZARE | GHIDURI TURISTICE
Web Design