Hoteluri, cazare, harti, turism, hotel, litoral, munte, harta rutiera
 
Google
Hoteluri Andorra
Hoteluri Austria
Hoteluri Belgia
Hoteluri Bosnia Hertegovina
Hoteluri Croatia
Hoteluri Cipru
Hoteluri Danemarca
Hoteluri Elvetia
Hoteluri Finlanda
Hoteluri Franta
Hoteluri Germania
Hoteluri Grecia
Hoteluri Irlanda
Harti
Agentii de turism
Vremea in Romania
Prefixe telefonice
Constanta
Mamaia
Eforie Nord
Eforie Sud
Costinesti
Neptun
Saturn
Jupiter
Venus

 


HOME MIERCUREA CIUCHOTEL FENYO

HOTEL FENYO

 

Categorie Hotel: 3***
Adresa: Miercurea Ciuc
Telefoane pentru rezervari: +40 241 488 259 / +40 241 488 206 (Ag. Creative Eye SRL)


Descriere
Hotelul Fenyo 3*** este situat in centrul orasului, intre Parcul Central si Patinoarul Vákár Lajos. Hotelul Fenyo apartine celui mai mare lant hotelier particular maghiar - Hunguest Hotels, si este un hotel complet renovat si modernizat, cu dotari si servicii respectand standardele europene.
Hotelul dispune, pe langa spatiile de cazare, de restaurant, Sali de conferinte, Centru de Sanatate.

Dotari generale:
93 camere, impartite in camere cu doua paturi (58), cu pat matrimonial (27), camere superioare (3), apartamente (3), suita (1)
Restaurant
Cafe-bar
Sali de conferinta
Centru de Sanatate (sauna, masaj, fitness etc)
Salon infrumusetare

Dotari camere:
Camere pentru nefumatori/fumatori
Camerele matrimoniale si cele cu doua paturi: sunt dispuse la fiecare etaj şi beneficiază de privelişti deosebite, atât spre parcul central cât şi spre vârfurile munţilor Harghitei. Dotari: telefon, tv color, televiziune prin cablu, posibilităţi de conectare la internet, minibar, băi cu cadă dotate cu uscător de păr. În aceste camere pot fi cazate maxim 3 persoane, utilizând şi patul pliant. (trei adulţi sau doi adulţi şi un copil).
Camerele superioare: ofera privelişti asupra oraşului sau a munţilor Harghita. Aceste camere au doua terase, una dintre ele este inchisa. Dotari: telefon, tv color, televiziune prin cablu, posibilităţi de conectare la internet, minibar, băi cu cadă dotate cu uscător de păr. În aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti si un copil, utilizând şi patul pliant.
Apartamentele, cu pat matrimonial sau cu două paturi, ofera privelişti asupra oraşului sau a munţilor Harghita. Apartamentele au o cameră de zi, dormitor, două băi, doua terase, dintre care una inchisa. Camera de zi este mobilată cu fotolii de piele, o măsuţă, un birou. Dotari: telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilităţi de conectare la internet, băi cu cadă, jacuzzi şi uscător de păr. În apartament pot fi cazaţi maximum doi adulţi şi un copil, apelând la patul pliant.
Suita este compusă din două camere cu pat matrimonial. Acestea sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilităţi de conectare la internet, băi cu cadă şi uscător de păr. În suită pot fi cazate şase persoane apelând la paturile pliante.

Salile de conferinta sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart, video, tv, sistem de sonorizare, microfoane fixe şi mobile, telefon, fax, xerox.

Centrul de Sanatate este dotat cu: salon de fitness şi gimnastică, saună, infrasaună, bazin rece, bazin Kneipp, cabinet medical de specialitate, diferite tipuri de masaj, solariu


Cazare


Cazare Miercurea Ciuc - Oferte de cazare in Miercurea Ciuc
Hoteluri Recomandate in Miercurea Ciuc
Hotel Fenyo
Hotel Fenyo Miercurea Ciuc


Alte orase in Romania:

• Orase din Romania


Google
Destinatii de vacanta - informatii, harti, vremea, cazare la hoteluri:
HOME | HARTI
| TURISM , CAZARE | GHIDURI TURISTICE
Web Design