Hoteluri, cazare, harti, turism, hotel, litoral, munte, harta rutiera
 
Google
Hoteluri Andorra
Hoteluri Austria
Hoteluri Belgia
Hoteluri Bosnia Hertegovina
Hoteluri Croatia
Hoteluri Cipru
Hoteluri Danemarca
Hoteluri Elvetia
Hoteluri Finlanda
Hoteluri Franta
Hoteluri Germania
Hoteluri Grecia
Hoteluri Irlanda
Harti
Agentii de turism
Vremea in Romania
Prefixe telefonice
Constanta
Mamaia
Eforie Nord
Eforie Sud
Costinesti
Neptun
Saturn
Jupiter
Venus

 


HOME VATRA DORNEICOMPLEX BRADUL CALIMANI

COMPLEX BRADUL CALIMANI

 

Categorie Hotel: 3***
Adresa: Vatra Dornei
Telefoane pentru rezervari: +40 241 488 259 / +40 241 488 206 (Ag. Creative Eye SRL)


Descriere
Complexul Bradul Calimani se afla la baza pârtiei de pe Dealul Negru în apropierea frumosului parc dendrologic al orasului.
Hotelul Bradul are o capaciate de 312 locuri dispuse în camere cu 2 paturi, 6 apartamente, si camere cu paturi matrimoniale. În urma unor ample lucrari de modernizare, hotelul a fost clasificat la categoria *** . Camerele situate la etajele 1 si 6 desi sunt modernizate au ramas la clasificarea de ** (fara balcon si frigider).
Hotelul Calimani are o capacitate de 290 de locuri dispuse în 4 apartamente, camere cu 2 paturi si camere cu pat matrimonial . Hotelul Calimani a fost de asemenea supus unor ample lucrari de investitii, lucrari care au schimbat categoria de confort de la ** la ***. Camerele situate la etajele 1 si 6 sunt modernizate, dar au ramas la clasificarea de ** ( fara balcon si frigider).
La standarde internationale se afla si restaurantele situate la parterul fiecarui hotel, bucatariile fiind echipate cu linii moderne de ultima generatie.
Fiecare unitate de alimentatie publica poate oferi masa pentru un numar de 400 – 500 persoane.
Restaurantele sunt pavate în gresie si marmura alese cu gust si colorit care linisteste sufletul venit la odihna, îmbiindu-l la degustarea bucatelor pregatite traditional si international de maestrii în arta culinara.
În cadrul complexului exista conditii pentru organizarea unor manifestatii culturale si stiintifice precum si pentru training-uri în diverse specialitati.
Salile de conferinta au o capaciatate de 100, respectiv 120 de locuri si beneficiaza de toate dotarile aferente acestor destinatii (videoproiector, retroproiector, flipp chart, ecran de proiectie).
Complexul Bradul Calimani dispune de asemenea de un bar, un magazin cu autoservire, o sala de internet, piscina si sauna.


Cazare


Cazare Vatra Dornei - Oferte de cazare in Vatra Dornei
Hoteluri Recomandate in Vatra Dornei
Bradul - Calimani Hotel Carol Hotel Maestro Hotel Silva Cabana Schiorilor
Complex Bradul - Calimani Vatra Dornei Hotel Carol Vatra Dornei Hotel Maestro Vatra Dornei Hotel Silva Vatra Dornei Cabana Schiorilor Vatra Dornei


Alte orase in Romania:

• Orase din Romania


Google
Destinatii de vacanta - informatii, harti, vremea, cazare la hoteluri:
HOME | HARTI
| TURISM , CAZARE | GHIDURI TURISTICE
Web Design