Hoteluri, cazare, harti, turism, hotel, litoral, munte, harta rutiera
 
Google
Hoteluri Andorra
Hoteluri Austria
Hoteluri Belgia
Hoteluri Bosnia Hertegovina
Hoteluri Croatia
Hoteluri Cipru
Hoteluri Danemarca
Hoteluri Elvetia
Hoteluri Finlanda
Hoteluri Franta
Hoteluri Germania
Hoteluri Grecia
Hoteluri Irlanda
Harti
Agentii de turism
Vremea in Romania
Prefixe telefonice
Constanta
Mamaia
Eforie Nord
Eforie Sud
Costinesti
Neptun
Saturn
Jupiter
Venus

 


HOME TIMISOARAHOTEL BEST WESTERN AMBASSADOR

HOTEL BEST WESTERN AMBASSADOR

 

Categorie Hotel: 4****
Adresa: Timisoara
Telefoane pentru rezervari: +40 241 488 259 / +40 241 488 206 (Ag. Creative Eye SRL)


Descriere
Hotel Best Western Ambassador este localizat in sud-vestul orasului, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului, la 20 min de mers cu masina Aeroportul International si 5 minute de mers cu masina de Gara de Nord Timisoara. Din orice punct central al orasului se poate ajunge usor urmarind indicatoarele directionale ale hotelului.

Dotari generale
Într-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Best Western Ambassador Hotel ofera atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa îi treaca pragul.
Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar în acelasi timp calda, precum si de mobilierul de colectie, menit a facilita calatoria catre un timp al opulentei si stralucirii, sunt motive suficiente pentru a sustine cele patru stele înscrise pe frontispiciul hotelului.
Conceput pentru exigentele tuturor, dotat cu instalatii de climatizare, ascensor, facilitati pentru persoane cu handicap locomotoriu, hotelul este pregatit pentru a raspunde oricaror dorinte ale clientilor sai.
Capacitatea maxima a hotelului este de 120 de locuri, in camere economy, camere standard, camere business, apartamente executiv sau apartamente Imperial.

Dotari camere
Camerele luxos mobilate sunt echipate cu aer conditionat, mini-bar, cablu TV, pay TV, linie telefonica directa internationala, acces Internet wireless, fax, seif in fiecare camera, bai cu jacuzzi. Fiecare camera este decorata in alta culoare si exista de asemeni camere pentru nefumatori. Serviciul de room-service va sta de asemeni la dispozitie.

Restaurant
Restaurantul poate fi locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale precum nunti, botezuri, cocktailuri într-o atmosfera romantica, acestea devenind astfel de neuitat pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

Sala de conferinta
Pentru întâlnirile cu partenerii dvs. de afaceri sau pentru organizarea unor simpozioane puteti beneficia de sala de conferinta a hotelului, cu o capacitate de 120 locuri si dotata cu tehnologie de ultima ora: vidoeproiector, retroproiector, sistem de sonorizare, microfoane, flipchart, etc, pentru a satisface în totalitate nevoile dumneavoastra.


Cazare


Cazare Timisoara - Oferte de cazare in Timisoara
Hoteluri Recomandate in Timisoara
Complex Perla Best Western Reghina Blue Hotel Tresor Euro Hotel Hotel Valentina
Complex Perla Timisoara Hotel Best Western Ambasador Timisoara Hotel Reghina Blue Timisoara Hotel Tresor Timisoara Euro Hotel Timisoara Hotel Valentina Timisoara


Alte orase in Romania:

• Orase din Romania


Google
Destinatii de vacanta - informatii, harti, vremea, cazare la hoteluri:
HOME | HARTI
| TURISM , CAZARE | GHIDURI TURISTICE
Web Design