Hoteluri, cazare, harti, turism, hotel, litoral, munte, harta rutiera
 
Google
Hoteluri Andorra
Hoteluri Austria
Hoteluri Belgia
Hoteluri Bosnia Hertegovina
Hoteluri Croatia
Hoteluri Cipru
Hoteluri Danemarca
Hoteluri Elvetia
Hoteluri Finlanda
Hoteluri Franta
Hoteluri Germania
Hoteluri Grecia
Hoteluri Irlanda
Harti
Agentii de turism
Vremea in Romania
Prefixe telefonice
Constanta
Mamaia
Eforie Nord
Eforie Sud
Costinesti
Neptun
Saturn
Jupiter
Venus

 


HOME COSTINESTI

   

COSTINESTI
Despre Costinesti

HOTELURI COSTINESTI
Hoteluri 2**
Hotel Forum | Hotel Meridian | Hotel White Inn
Vile si pensiuni
Vila Delta | Vilele Alfa Beta Gama


Despre Costinesti :
Costinesti este o statiune balneoclimaterica estivala situata la 31 km sud de Constanta, in apropierea satelor Costinesti si Schitu, pe tarmul Marii Negre, 10 m deasupra nivelului marii.
Clima marina cu veri fierbinti (temperatura medie in iulie depaseste 22°C) si ierni blande (temperatura medie in ianuarie este in jur de 0°C)
Vara soarele straluceste 10-12 ore pe zi. Factorii de cura naturala sunt clima marina excitanta, aerosolii puternic salinizati, radiatia solara si apa marii care este clorata, sulfatata, sodica, magnesiana, hipertonica (mineralizare: 15,5 gr). Plaje intinse cu nisip fin, ideale pentru helioterapie si talasoterapie. Statiunea este recomandata atat pentru petrecerea vacantei cat si pentru persoanele suferinde. Aici se pot trata boli reumatismale degenerative, in stare latenta, stari de slabiciune, anemie secundara, rahitism, decalcifiere, hipertiroidie, dermatoze (psoriazis) etc.
Hoteluri, vile, campinguri, restaurante, baruri, cluburi de noapte, cinematografe etc. Statiunea gazduieste un modern complex de vacanta pentru tineret, si o tabara studenteasca internationala, careia i se datoreaza renumele statiunii. 
Costinesti
s-a remarcat de-a lungul anilor, ca fiind locul intilnirilor estivale pentru tineri.Plaja este orientata spre est si beneficiaza de stralucirea soarelui 10-12 ore pe zi, lucru care a permis amenajarea acesteia pentru practicarea talasoterapiei si helioterapiei. Statiunea dispune de o multitudine de locuri de recreere : cluburi cu sali de expozitii, biblioteci, terase, terenuri sportive, etc...

Google
Destinatii de vacanta - informatii, harti, vremea, cazare la hoteluri:
HOME | HARTI
| TURISM , CAZARE | GHIDURI TURISTICE
Web Design